Verkoop- en marketingkantoor
Giessen

Voel je thuis!

Sinds 2011 is Anur Halal Food BV een Turks/Nederlandse dochteronderneming van Zwanenberg. Deze verkoop- en marketinglocatie van de A-merken Anur en Wahid bevindt zich in het Brabantse dorp Giessen. Deze halal-producten, vind je terug in circa 6.000 etnische levensmiddelenwinkels in West-Europa en in de Westerse Retail en Foodservice. Als totaalleverancier van koelverse en diepgevroren halal-producten is Wahid ook in de schappen van grote, Nederlandse supermarktketens allang geen vreemde meer. Wil jij onderdeel uitmaken van een klein en hecht team dat zich dagelijks inzet voor deze sterke merken? Bekijk dan snel onze vacatures.

 

Klein en hecht team
Goede arbeidsvoorwaarden
Werken voor sterke merken

Enkele vacatures van deze locatie

 

Onze werkwijze

 

Sollicitatieproces


Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer dan via deze website. Afhankelijk van de functie waarvoor jij solliciteert word je gebeld door onze corporate recruiter of één van onze uitzendpartners voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de betreffende locatie. Bij kantoorfuncties volgt er een tweede en eventueel derde gesprek voordat je kan starten.

Arbeidsvoorwaarden


Ben je aangenomen in de productie? Dan start je bij Zwanenberg op basis van een uitzendcontract. Op iedere locatie vind je een kantoor van onze uitzendpartners. Hier kun je dus altijd binnenlopen met een vraag of om je roosterwensen door te geven. Heb je een kantoorfunctie? Dan kom je direct in dienst bij Zwanenberg en krijg je in eerste instantie een jaarcontract.

Op de werkvloer


Wij houden van korte lijnen, open communicatie en mensen met een ‘no-nonsense’ instelling. Dus geen ellenlange vergaderingen maar gewoon de koppen bij elkaar en doorpakken. We geven je graag de ruimte om je te ontwikkelen en bieden altijd een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent.

 

Onze merken