Productielocatie
Voorthuizen

Word jij onze trots?

Midden in de Veluwe staat de productielocatie van Struik Foods, waar voornamelijk soepen, worsten, bouillons en maaltijden gemaakt worden. We produceren hier voor grote merken zoals Sonnen Bassermann voor Duitsland, Ye Olde Oak voor het Verenigd Koninkrijk en Struik voor Nederland.

Vacatures

3

Vacatures in Voorthuizen

Hieronder een greep uit onze actuele vacatures. In de vacature vind je de link om te solliciteren. Heb je vragen over een vacature of over onze sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Harmke.

06-12528694

vacatures@zwanenberg.nl

Over productielocatie Voorthuizen

Sinds 1950 werken onze collega’s hier met liefde en passie. Tegenwoordig werken hier zo’n 200 medewerkers.

Wil je onderdeel uitmaken van de 200 medewerkers die trots zijn op de producten die we hier produceren? Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij familieonderneming
Prettige open werksfeer
Veel ruimte voor jouw ontwikkeling

Merken op locatie

3

onze Werkwijze

Ons sollicitatieproces

Solliciteer je voor inpakker of productiemedewerker? Dan word je gebeld door één van onze uitzendpartners voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de betreffende locatie. Solliciteer je voor een andere functie? Dan neemt onze Corporate Recruiter contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek op het betreffende kantoor.

Arbeidsovereenkomst

Ben je aangenomen als inpakker of productiemedewerker? Dan start je bij Zwanenberg op basis van een uitzendcontract. Op iedere locatie vind je een kantoor van onze uitzendpartners. Hier kun je dus altijd binnenlopen met een vraag of om je roosterwensen door te geven. Heb je een andere functie? Dan kom je direct in dienst bij Zwanenberg.

Op de werkvloer

Wij houden van korte lijnen, open communicatie en mensen met een ‘no-nonsense’ instelling. Dus geen ellenlange vergaderingen maar gewoon direct overleggen en doorpakken. We geven je graag de ruimte om je te ontwikkelen en bieden altijd een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent.