Productielocatie
Voorthuizen

Voel je thuis!

Midden in de Veluwe staat de productielocatie van Struik Foods, waar voornamelijk soepen, worsten, bouillons en maaltijden gemaakt worden. We produceren hier voor grote merken zoals Sonnen Bassermann voor Duitsland, Ye Olde Oak voor het Verenigd Koninkrijk en Struik voor Nederland. Sinds 1950 werken onze collega’s hier met liefde en passie. Tegenwoordig werken hier zo’n 200 medewerkers.

Werken bij familieonderneming
Prettige open werksfeer
Veel ruimte voor jouw ontwikkeling

Enkele producten van deze locatie

Enkele vacatures van deze locatie

Productielocatie Voorthuizen

Ben jij een logistieke allrounder? Ben jij een echte teamplayer en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

 

Onze werkwijze

 

Sollicitatieproces


Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer dan via deze website. Afhankelijk van de functie waarvoor jij solliciteert word je gebeld door onze corporate recruiter of één van onze uitzendpartners voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de betreffende locatie. Bij kantoorfuncties volgt er een tweede en eventueel derde gesprek voordat je kan starten.

Arbeidsvoorwaarden


Ben je aangenomen in de productie? Dan start je bij Zwanenberg op basis van een uitzendcontract. Op iedere locatie vind je een kantoor van onze uitzendpartners. Hier kun je dus altijd binnenlopen met een vraag of om je roosterwensen door te geven. Heb je een kantoorfunctie? Dan kom je direct in dienst bij Zwanenberg en krijg je in eerste instantie een jaarcontract.

Op de werkvloer


Wij houden van korte lijnen, open communicatie en mensen met een ‘no-nonsense’ instelling. Dus geen ellenlange vergaderingen maar gewoon de koppen bij elkaar en doorpakken. We geven je graag de ruimte om je te ontwikkelen en bieden altijd een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent.

Onze merken