Kom jij voor onze mooie merken werken?

Werkenbijzwanenberg.nl

Vakantiewerk bij Zwanenberg, productielocatie Almelo

Zoek jij een leuke bijbaan tijdens de vakantieperiode?

Locatie: Almelo
Dienstverband: Deeltijd
Functiegroep: Productie
Opleidingsniveau: n.v.t.
Minimumleeftijd: 18 jaar 

Werkzaamheden
Deze werkzaamheden ga je onder andere bij ons doen:

  • Het inpakken van onze producten, waaronder de bekende Kips leverworst en Kips Vega Paté;
  • Het stickeren van verpakkingen;
  • Het vouwen van dozen.

Werktijden
Je werkt bij ons in ploegendienst. Dat betekent dat je tussen 06:00 uur en 00:00 uur ingepland kan worden. Jouw rooster is één week voor de tijd bekend. De werktijden van de ploegen zijn als volgt.

Vroege ploeg: 06:00 – 14:15 uur
Dagdienst: 09:00 – 17:15 uur
Late ploeg: 14:15 – 22:30 uur of 15:45 – 00:00 uur

Wat ga je verdienen?
Je ontvangt je salaris iedere vier weken. Het bruto uurloon is €16,97 (dit is inclusief vakantiedagen, vakantiegeld van 8% en eindejaarsuitkering van 3,25%). Een bijkomend voordeel is dat je over de uren na 18:00 uur een leuke toeslag ontvangt van 31,5% boven op je uurloon.

Leuke extra’s
Regelmatig krijg jij de mogelijkheid om onze producten te proeven. Hiervoor kennen wij meeneembonnen, waarbij je een greep uit ons assortiment van reeds geproduceerde producten mag nemen.
Heb jij, tot 1 september 2024, minimaal 108 uren bij ons gewerkt? Dan ontvang je een cadeaubon van € 50,00.

Introductie
Voordat jij bij ons start ontvang je een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst word je rondgeleid door onze fabriek en krijg je meer informatie over het werken bij Van der Laan Almelo B.V. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. Last but not least, je tekent je overeenkomst voor de komende weken.

Sollicitatieformulier

Solliciteer via het Formulier of via WhatsApp

Sollicitatieformulier - vakantiewerk landingspagina

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

OVER PRODUCTIELOCATIE ALMELO

In 1983 werd onze eerste conservenfabriek in Almelo gestart. De productielocatie in Almelo bestaat tegenwoordig uit verschillende afdelingen, namelijk (vlees)conserven, snacks, leverworst en halal. Conserven kenmerkt zich door producten met een langere houdbaarheidsdatum. Voorbeelden van producten welke op deze afdeling worden geproduceerd zijn luncheon meat, ham in blik en de welbekende smac.

Bij de Leverworst en de Snacks is de houdbaarheidsdatum korter, hierbij kun je denken aan producten als Kips leverworst, kipspiesjes en vega paté. Op de afdeling Halal worden onder andere hamburgers en frikandellen geproduceerd.

WAT ONZE COLLEGA’S VERTELLEN

Benieuwd naar wat onze collega’s vertellen over het werken bij Zwanenberg? Collega Janneke vertelt over het werk als QC Coördinator bij Zwanenberg.