Onze Locaties

Thuiskomen doe je bij Zwanenberg!

Je vindt ons door heel Nederland. En met bekende merken als Chicken Tonight, Kips, Huls, Struik en Zwan, zijn wij vast geen onbekende speler voor je in de food-markt. Ook wereldwijd zijn wij een belangrijkere speler. En goed nieuws: jij kan bijdragen aan ons label, en daarmee ons succes. Voor onze diverse productielocaties en kantoorlocatie zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega’s! Ben je benieuwd geworden naar onze locaties en de beschikbare vacatures? Scroll dan snel verder.

Alle locaties

3

Almelo

Kantoor

Hier bevindt zich ons hoofdkantoor en sinds 1983 ook een productielocatie. Op het hoofdkantoor werken zo’n 100 medewerkers, op de productielocatie zo’n 200. De twee locaties zijn 10 km van elkaar verwijderd en liggen net buiten het centrum van Almelo.

Almelo

Productie

Deze productielocatie bestaat uit twee grote afdelingen, namelijk Fresh en Ambient. Bij de afdeling Ambient worden producten gemaakt met een langere houdbaarheidsdatum, zoals de ham in blik en luncheon meat. Op de Fresh afdeling is de houdbaarheidsdatum korter. Hier worden producten gemaakt zoals Kips Leverworst en produceren we ons eigen merk Zwan. Er zijn zo’n 200 medewerkers werkzaam op deze locatie.

Oss

Productie

Begin 2018 nam Zwanenberg het personeel en de Unox-fabriek in Oss over van Unilever, waarbij Unilever eigenaar bleef van merken als Unox, Knorr en Bertolli. Hier werken nu zo’n 300 medewerkers die trots zijn op de producten van deze bekende merken die hier geproduceerd worden.

Raalte

Productie

In 1981 nam Zwanenberg de Lupack fabriek in Raalte over. Deze productielocatie is met name bekend van de Lupack knakworst, rookworst, ballen en burgers maar er worden ook Kips en ZWAN vleesproducten geproduceerd. Tegenwoordig werken hier zo’n 100 trouwe medewerkers.

Vlagtwedde

Productie

Net buiten het Groningse dorp Vlagtwedde bevindt zich sinds 1931 de productielocatie van vleesbedrijf Huls, die Zwanenberg in 1998 heeft overgenomen. Hier zijn onze experts in droge worst continu bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van producten. Er werken zo’n 80 medewerkers.

Voorthuizen

Productie

Midden in de Veluwe staat de productielocatie van Struik Foods, waar voornamelijk soepen, worsten, bouillons en maaltijden gemaakt worden. We produceren hier voor grote merken zoals Sonnen Bassermann voor Duitsland, Ye Olde Oak voor het Verenigd Koninkrijk en Struik voor Nederland. Sinds 1950 werken onze collega’s hier met liefde en passie. Tegenwoordig werken hier zo’n 200 medewerkers.

Almelo

Voorthuizen

Oss

Raalte

Vlagtwedde

Surrey Hills

Mintersly

Corby

Amotherby

Cincinnati

Wereldwijd operationeel

Wist je dat wij naast onze vijf locaties in Nederland, ook wereldwijd operationeel zijn? Met drie locaties in het Verenigd Koninkrijk, twee in de Verenigde Staten en één verkoop- en marketingkantoor in Australië zijn wij wereldwijd breed vertegenwoordigd. Vanuit de VS produceren wij vleesconserven en gemaksmaaltijden voor zowel de Amerikaanse markt als voor export. Vanuit Engeland produceren wij onder andere hartige snacks, delicatessen, puddings en maaltijdcomponenten voor de Britse markt. Vanuit Nederland produceren wij diverse vleesproducten, zoals droge worst, leverworst en rookworst. Naast onze succesvolle eigen merken als Kips en Chicken Tonight produceren we ook voor een groot aantal private labels. Wij exporteren onze vleesconserven, zoals luncheon meat en halalproducten, naar meer dan honderd landen wereldwijd. Denk daarbij aan het Midden-Oosten en Afrika.

Vacatures

3

Greep uit de vacatures

Hieronder een greep uit onze actuele vacatures. In de vacature vind je de link om te solliciteren. Heb je vragen over een vacature of over onze sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Harmke.

Productielocatie Raalte

Ben jij op zoek naar een functie waarin jij kennis kan maken met leidinggeven of waar jij je leiderschap skills verder kan ontwikkelen? Ben jij een vlotte en energieke persoonlijkheid die zaken met een frisse blik benadert? Dan zoeken wij jou.
Lees meer

Productielocatie Almelo

Ben jij een doortastend, creatief brein met veel verantwoordelijkheidsgevoel? Barst jij van de ideeën en kun je niet wachten deze uit te kunnen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Kantoorlocatie Almelo

Heb je het op het vlak van BI allemaal al wel eens gezien en wil je nu zelf verantwoordelijk zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Productielocatie Almelo

Ben jij een resultaatgerichte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Voel jij je thuis in een hectische omgeving en ben je van nature resultaatgericht en innovatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer