Onze locaties

Kantoor & Productielocatie Almelo

Productielocatie Lichtenvoorde

Productielocatie Oss

Productielocatie Raalte

Productielocatie Vlagtwedde

Almelo

Kantoor & Productie
Hier bevindt zich ons hoofdkantoor en sinds 1983 ook een productielocatie. Op het hoofdkantoor werken zo’n 100 medewerkers, op de productielocatie zo’n 200. De twee locaties zijn 10 km van elkaar verwijderd en liggen net buiten het centrum van Almelo.

Lichtenvoorde

Productie
Op het industrieterrein van Lichtenvoorde bevindt zich ook een productielocatie van Zwanenberg. Sinds 1947 werken hier zo’n 50 mensen met passie voor onze producten. Naast de productie voor bekende Nederlandse merken, worden hier ook producten onder private label gecreëerd en geproduceerd.

Oss

Productie 
Begin 2018 nam Zwanenberg het personeel en de Unox-fabriek in Oss over van Unilever, waarbij Unilever eigenaar bleef van merken als Unox, Knorr en Bertolli. Hier werken nu zo’n 300 medewerkers die trots zijn op de producten van deze bekende merken die hier geproduceerd worden.

Raalte

Productie
In 1981 nam Zwanenberg de Lupack fabriek in Raalte over. Deze productielocatie is met name bekend van de Lupack knakworst, rookworst, ballen en burgers maar er worden ook Kips en ZWAN vleesproducten geproduceerd. Tegenwoordig werken hier zo’n 100 trouwe medewerkers.

Vlagtwedde

Productie
Net buiten het Groningse dorp Vlagtwedde bevindt zich sinds 1931 de productielocatie van vleesbedrijf Huls, die Zwanenberg in 1998 heeft overgenomen. Hier zijn onze experts in droge worst continu bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van producten. Er werken zo’n 80 medewerkers.

Almelo

Lichtenvoorde

Oss

Raalte

Vlagtwedde

Surrey Hills

Mintersly

Corby

Amotherby

Cincinnati

Wereldwijd operationeel

De Zwanenberg Food Group beschikt over 5 eigen productielocaties in Nederland, 3 in het Verenigd Koninkrijk, 2 in de Verenigde Staten en 1 verkoop- en marketingkantoor in Australië. Vleesconserven, zoals luncheon meat en halalproducten, worden geëxporteerd naar meer dan honderd landen wereldwijd, onder andere in het Midden-Oosten en Afrika. In de VS worden vleesconserven en gemaksmaaltijden geproduceerd, zowel voor de Amerikaanse markt als voor de export. In Engeland worden onder andere hartige snacks, delicatessen, puddings en maaltijdcomponenten geproduceerd voor de Britse markt. Voor de Nederlandse markt produceert en distribueert Zwanenberg onder andere leverworst, droge worst en rookworst. Bekende merken zijn Kips en Huls. Zwanenberg produceert ook onder andere voor de Unilever-merken Unox en Bertolli.

Greep uit de vacatures

Kantoorlocatie Almelo

Ben jij klantgericht en dienstverlenend ingesteld en combineer je dit graag met een flinke dosis commercieel vermogen? Wil jij de proactieve schakel zijn tussen de klant en alle interne afdelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Kantoorlocatie Almelo

Ben jij een logistieke duizendpoot die van aanpakken weet? Werk jij het liefst in een team en rol jij je mouwen op als het wat drukker wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Kantoorlocatie Raalte

Ben jij een daadkrachtige kwaliteitsprofessional en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Kantoorlocatie Almelo

Ben jij een duizendpoot die van aanpakken weet? Werk jij het liefst in een team en rol jij je mouwen op als het wat drukker wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer