Vacature: Operator

Zwanenberg, productie

Actief op zoek

Ploegendienst

Fulltime

Dit zijn wij

De naam Zwanenberg zegt je misschien niet alles, maar onze producten, zoals Chicken Tonight, Lupack en Kips waarschijnlijk wel. Onze vleeswaren, sauzen en soepen vind je in iedere supermarkt. Wist je dat minstens 50% van wat we maken vega is? We doen en maken nog veel meer, kijk maar op onze website www.zwanenberg.nl. Met zo’n 1800 medewerkers en een omzet van 540 miljoen euro per jaar zijn we een grote internationale speler op de markt.

Voor ons team van operators zoeken we aanpakkers en doorpakkers, mensen met een hart voor de zaak en voor elkaar. Je krijgt er veel voor terug. Beloofd!

Jouw uitdaging

Als operator maak je bij Zwanenberg Food de lekkerste producten in een prettige werkomgeving. Wat je doet? Je zorgt ervoor dat die lekkere producten van de band rollen zoals dat volgens plan hoort te gaan. Jij houdt de machines in de gaten en voert regelmatig controles uit. Natuurlijk zijn er wel eens storingen of gaat het anders dan gepland. Daar schrik je niet van. Je gebruikt jouw kennis van de machine en gaat als team aan de slag om het samen met de technische dienst op te lossen. Regelmatig bouw jij als operator een machine om, zodat er een ander product kan worden geproduceerd.

Waarom je hier wilt werken:

 • Leuke collega’s in een goede werksfeer.
 • Prachtige machines waar jij aan de knoppen draait.
 • Producten maken om trots op te zijn.
 • En uiteraard: een goede beloning en respect voor wat je hier doet.

Dit bieden wij jou:

 • Dit is gewoon een leuke baan, met niet te veel stress en veel afwisseling, in een mooie omgeving.
 • We bieden alle voorwaarden die je van een groot bedrijf als Zwanenberg mag verwachten. Een contract. Een goed salaris, iedere vier weken uitbetaald. Met solide arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in ziektekosten en verzekeringen.
 • Wil je verder groeien in je vak? Je krijgt van ons alle ondersteuning in de vorm van opleiding en begeleiding.
 • De werksfeer is fijn. Iedereen is behulpzaam en gemakkelijk aanspreekbaar. Ook je leidinggevende. Deuren staan hier altijd openen.
 • We maken het graag gezellig. De zomer barbecue is een feestje waar we allemaal naar uitkijken en ook met Kerst pakken we goed uit. In de ploegen worden vaak nog extra leuke activiteiten samen georganiseerd.

Gewoon doen!

Krijg je er al zin in? Reageer dan gewoon meteen en laat je gegevens achter bij ‘Solliciteren’. We willen jou namelijk heel graag ontmoeten. Wil je eerst nog meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel gerust met onze Corporate Recruiter Naut via 06-45342247 of stel je vraag via n.janssen@zwanenberg.nl Hopelijk tot gauw!

Dit ben jij:

 • Laten we dat papiertje meteen afvinken. Het diploma zelf vinden we niet zo belangrijk, als wel het feit dat je op minimaal mbo-2 niveau kunt werken. VAPRO is heel handig.
 • Heb je ervaring als operator en/of in de voedingsmiddelenbranche? Dat is mooi meegenomen.
 • Dat je enthousiast bent, leergierig en van aanpakken houdt, vinden we het allerbelangrijkste.
 • Werkinstructies zijn in het Nederlands en het is ook de voertaal op de werkvloer, dus je moet de Nederlandse taal wel goed genoeg machtig zijn.
 • Werken in de 3-ploegendienst vind je fijn. Je bent flexibel.

Beschikbare Vacatures

Operator

Productielocatie Oss

Ben jij een aanpakker? Heb jij technisch inzicht en flexibel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Operator

Productielocatie Raalte

Vind jij het leuk om mee te werken aan de productie van onze vlees- en vegaproducten? Houd jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Operator

Productielocatie Almelo

Vind jij het leuk om mee te werken aan de productie van onze vlees- en vegaproducten? Houd jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Vacature video

Volg onze collega’s tijdens hun werkzaamheden.

Almelo

Almelo

Raalte

Raalte

Oss

Oss

onze Collega’s aan het woord

Martin, Operator

“Trots”

“Waar ik trots op ben? Op wat we hier met zijn allen maken. Als ik aan de productielijn sta, zorg ik ervoor dat mijn deel van het werk perfect gaat, zodat mijn collega daarmee verder kan. We voelen ons allemaal verantwoordelijk.”

Johan, productieleider

“Afwisseling”

“Je werkt op alle productielijnen en leert alles en iedereen kennen. Het zijn echt hele mooie, grote productielijnen.”

Peter, operator en voorzitter

“Samen”

“We werken heel goed samen. We zijn een team. Soms zit het tegen, is er een storing. Dan doe je alles om het weer op de rit te krijgen. Het voelt goed wanneer dat ook lukt.”

Vincent, productiemanager

“Informeel”

“Iedereen zoekt elkaar op. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een praatje en een grap. Alle deuren staan open, ook van de managers. Geen drempels hier bij ons Zwanenberg.”

Martien, operator

“Groei”

“Als je verder wilt, kan dat. Iedereen mag gebruik maken van het opleidingsbudget. Ons bedrijf bestaat al heel lang. Het blijft groeien en ontwikkelen en als personeel groei je mee.”

Dit is hoe het werkt

Reageer

We bellen

Afspraak

Welkom in ons team