Productielocatie
Oss

Wordt jij onderdeel van ons dreamteam?

Begin 2018 nam Zwanenberg het personeel en de fabrieken in Oss over van Unilever. De locatie in Oss bestaat uit 8 verschillende productielijnen waaronder soep, saus, paté, rookworst en knakworst, met weer elk verschillende technieken en hierdoor is er dus veel mogelijkheden om intern te groeien.

Vacatures

3

Vacatures in Oss

Hieronder een greep uit onze actuele vacatures. In de vacature vind je de link om te solliciteren. Heb je vragen over een vacature of over onze sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Harmke.

06-12528694

vacatures@zwanenberg.nl

Productielocatie Oss

Ben jij een resultaatgerichte leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en die veranderingen kan doorvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Productielocatie Oss

Ben jij zelfstandig, leergierig en innovatief? Ga jij geen technische uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Productielocatie Oss

Ben jij accuraat, kwaliteitsgericht, doortastend en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Productielocatie Oss

Ben jij accuraat, kwaliteitsgericht, ondernemend en heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Over productielocatie Oss

Op deze productielocatie werken nu ruim 300 medewerkers, waarvan veel ouders en voorouders ook in deze fabrieken werkzaam zijn geweest. Doordat velen elkaar kennen, heerst er een groot saamhorigheidsgevoel. Dit is een plek waar iedereen trots is op de mooie en smakelijke voedingsmiddelen die hier geproduceerd worden en waar innovaties en nieuwe technologieën aan de orde van de dag zijn.

Wil je onderdeel uitmaken van een team van 300 medewerkers met een hoog saamhorigheidsgevoel? Bekijk dan onze vacatures.

Productie van A-merken
Saamhorigheidsgevoel medewerkers
Innovaties en nieuwe technologieën

Wat onze collega’s vertellen

Benieuwd naar wat onze collega’s vertellen over het werken bij Zwanenberg?

Productieleider

Mark is al jaren werkzaam voor onze locatie in Oss. In de jaren is hij doorgegroeid van Operator naar Productieleider.Binnen de functie van Productieleider is hij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team Operators. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat de productie goed verloopt. In het filmpje hiernaast verteld hij er zelf over.

1ste Operator

Bram werkt in onze soep – en sausfabriek in Oss. Hij werkt hier als 1ste Operator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het goed functioneren van het productieproces. Bekijk het filmpje om te ontdekken hoe zijn gemiddelde werkdag eruit ziet.

Merken op locatie

3

onze Werkwijze

Ons sollicitatieproces

Solliciteer je voor inpakker of productiemedewerker? Dan word je gebeld door één van onze uitzendpartners voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de betreffende locatie. Solliciteer je voor een andere functie? Dan neemt onze Corporate Recruiter contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek op het betreffende kantoor.

Arbeidsovereenkomst

Ben je aangenomen als inpakker of productiemedewerker? Dan start je bij Zwanenberg op basis van een uitzendcontract. Op iedere locatie vind je een kantoor van onze uitzendpartners. Hier kun je dus altijd binnenlopen met een vraag of om je roosterwensen door te geven. Heb je een andere functie? Dan kom je direct in dienst bij Zwanenberg.

Op de werkvloer

Wij houden van korte lijnen, open communicatie en mensen met een ‘no-nonsense’ instelling. Dus geen ellenlange vergaderingen maar gewoon direct overleggen en doorpakken. We geven je graag de ruimte om je te ontwikkelen en bieden altijd een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent.