Productielocatie
Oss

Voel je thuis!

Begin 2018 nam Zwanenberg het personeel en de fabrieken in Oss over van Unilever. Op deze productielocatie werken nu ruim 300 medewerkers, waarvan veel ouders en voorouders ook in deze fabrieken werkzaam zijn geweest. Doordat velen elkaar kennen, heerst er een groot saamhorigheidsgevoel. Dit is een plek waar iedereen trots is op de mooie en smakelijke voedingsmiddelen die hier geproduceerd worden en waar innovaties en nieuwe technologieën aan de orde van de dag zijn.

 

Productie van A-merken
Saamhorigheidsgevoel medewerkers
Innovaties en nieuwe technologieën

Enkele producten van deze locatie

Enkele vacatures van deze locatie

Productielocatie Oss

Ben jij toe aan een volgende stap in de supply chain? Heb je ervaring als demand of supply planner of ben je op zoek naar een leuke uitdagende functie om productie en planning te analyseren en te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Productielocatie Oss

Ben jij besluitvaardig, zelfstandig en zet jij de Productie centraal? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Productielocatie Oss

Ben jij een nauwkeurig, secuur en kun jij efficiënt te werk gaan? Kom jij het beste tot je recht wanneer je veel verantwoordelijkheid hebt en voel jij je thuis in een hectische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Productielocatie Oss

Ben jij een resultaatgerichte leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en die veranderingen kan doorvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

 

Onze werkwijze

 

Sollicitatieproces


Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer dan via deze website. Afhankelijk van de functie waarvoor jij solliciteert word je gebeld door onze corporate recruiter of één van onze uitzendpartners voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de betreffende locatie. Bij kantoorfuncties volgt er een tweede en eventueel derde gesprek voordat je kan starten.

Arbeidsvoorwaarden


Ben je aangenomen in de productie? Dan start je bij Zwanenberg op basis van een uitzendcontract. Op iedere locatie vind je een kantoor van onze uitzendpartners. Hier kun je dus altijd binnenlopen met een vraag of om je roosterwensen door te geven. Heb je een kantoorfunctie? Dan kom je direct in dienst bij Zwanenberg en krijg je in eerste instantie een jaarcontract.

Op de werkvloer


Wij houden van korte lijnen, open communicatie en mensen met een ‘no-nonsense’ instelling. Dus geen ellenlange vergaderingen maar gewoon de koppen bij elkaar en doorpakken. We geven je graag de ruimte om je te ontwikkelen en bieden altijd een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent.

Onze merken