Zwanenberg
Kantoorlocatie Almelo

Voel je thuis!

Al sinds de jaren ’80 is Zwanenberg een begrip in Twente. Destijds verhuisde het hoofdkantoor namelijk van Leidschendam naar Almelo. Vanuit deze locatie worden tegenwoordig 12 fabrieken in het binnen- en buitenland aangestuurd. Hier zijn zo’n 100 medewerkers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, finance, inkoop, logistiek, technologische innovatie, commercie & marketing en HR van Zwanenberg Food Group. De werksfeer is open en informeel, er wordt hard gewerkt en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent!

 

Open & prettige werksfeer
Ruimte voor ontwikkeling
Goede arbeidsvoorwaarden

Enkele vacatures van deze locatie

Kantoorlocatie Almelo

Ben jij cijfermatig goed onderlegd, communicatief sterk en heb jij een echte hands on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Kantoorlocatie Almelo

Ben jij daadkrachtig, doortastend en creatief? Ben je ondernemend en heb je een pro actieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

 

Onze werkwijze

 

Sollicitatieproces


Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer dan via deze website. Afhankelijk van de functie waarvoor jij solliciteert word je gebeld door onze corporate recruiter of één van onze uitzendpartners voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de betreffende locatie. Bij kantoorfuncties volgt er een tweede en eventueel derde gesprek voordat je kan starten.

Arbeidsvoorwaarden


Ben je aangenomen in de productie? Dan start je bij Zwanenberg op basis van een uitzendcontract. Op iedere locatie vind je een kantoor van onze uitzendpartners. Hier kun je dus altijd binnenlopen met een vraag of om je roosterwensen door te geven. Heb je een kantoorfunctie? Dan kom je direct in dienst bij Zwanenberg en krijg je in eerste instantie een jaarcontract.

Op de werkvloer


Wij houden van korte lijnen, open communicatie en mensen met een ‘no-nonsense’ instelling. Dus geen ellenlange vergaderingen maar gewoon de koppen bij elkaar en doorpakken. We geven je graag de ruimte om je te ontwikkelen en bieden altijd een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent.

Onze merken