Kantoorlocatie
Almelo

Kom jij voor onze mooie merken werken?

Al sinds de jaren ’80 is Zwanenberg een begrip in Twente. Destijds verhuisde het hoofdkantoor namelijk van Leidschendam naar Almelo. Met trots maken wij elke dag onze producten; (vlees)conserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. De onderneming exporteert vleesconserven – onder andere onder de merknaam ZWAN – naar meer dan honderd landen wereldwijd. In de Benelux is de onderneming vooral bekend van de merken Kips (leverworst, paté, snacks, vega-producten), Huls (droge worst) en Chicken Tonight (maaltijdsauzen).

Vacatures

3

Vacatures in Almelo

Hieronder een greep uit onze actuele vacatures. In de vacature vind je de link om te solliciteren. Heb je vragen over een vacature of over onze sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Harmke.

vacatures@zwanenberg.nl

Kantoorlocatie Almelo

Wil je bijdragen aan het internationale succes van merken als Chicken Tonight, Huls, Kips, Zwan en private labels? Kom dan werken bij Zwanenberg, waar we met energie, trots en plezier ons werk uitvoeren. Samen streven we naar het beste resultaat en optimale klanttevredenheid. Voel je welkom in onze familie!
Lees meer

Over kantoorlocatie Almelo

Vanuit deze locatie worden tegenwoordig 10 fabrieken in het binnen- en buitenland aangestuurd. Hier zijn zo’n 100 medewerkers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, finance, inkoop, logistiek, technologische innovatie, commercie & marketing en HR van Zwanenberg Food Group. De werksfeer is open en informeel, er wordt hard gewerkt en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent!

Wil jij werken voor onze mooie merken? Bekijk dan onze vacatures.

Open & prettige werksfeer
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Goede arbeidsvoorwaarden

Merken op locatie

De merken waar wij voor werken vanuit Almelo? Die zijn je vast niet onbekend. Chicken Tonight, Huls Kips en ZWAN.
Je ziet ze straks allemaal dagelijks voorbij komen!

3

onze Werkwijze

Ons sollicitatieproces

Solliciteer je voor inpakker of productiemedewerker? Dan word je gebeld door één van onze uitzendpartners voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op de betreffende locatie. Solliciteer je voor een andere functie? Dan neemt onze Corporate Recruiter contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek op het betreffende kantoor.

Arbeidsovereenkomst

Ben je aangenomen als inpakker of productiemedewerker? Dan start je bij Zwanenberg op basis van een uitzendcontract. Op iedere locatie vind je een kantoor van onze uitzendpartners. Hier kun je dus altijd binnenlopen met een vraag of om je roosterwensen door te geven. Heb je een andere functie? Dan kom je direct in dienst bij Zwanenberg.

Op de werkvloer

Wij houden van korte lijnen, open communicatie en mensen met een ‘no-nonsense’ instelling. Dus geen ellenlange vergaderingen maar gewoon direct overleggen en doorpakken. We geven je graag de ruimte om je te ontwikkelen en bieden altijd een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent.