Onze merken

Zwanenberg is buiten het produceren van eigen merken ook partner in het succesvol invullen van een groot aantal private labels. We produceren een breed scala van onze producten onder het merk van onze partners. Door een goede samenwerking met onze partners komen we tot het beste resultaat voor de private labels. Wij verkopen producten onder de volgende succesvolle, (internationale) merknamen:

Huls

Sinds jaar en dag is Huls dé drogeworstspecialist van Nederland. Het Huls-assortiment bestaat uit ambachtelijke en smakelijke drogeworstspecialiteiten. Bekijk de website: www.hulsdrogeworst.nl.

Kips

Kips staat voor oer-Hollands simpel genieten van kwaliteit. Neem onze beroemde leverworst. Is er iets Hollandser dan dat? Bij Kips maken we die beroemde leverworst al sinds 1910 volgens origineel familierecept.
Met de beste ingrediënten. Aan die kwaliteit hebben we in al die jaren nooit concessies gedaan. Daarom hebben mensen liever Kips leverworst dan gewone leverworst. Dat geldt eigenlijk voor al onze producten, inclusief de nieuwe vega-producten. Want wat je ook koopt van Kips, het zijn stuk voor stuk heerlijke Hollandse kwaliteitsproducten. Daarom liever Kips! Bezoek de website: kips.nl

Lupack

Lupack is een conservenmerk dat sinds 1956 bekend is op de Nederlandse en internationale markt. In 1981 nam Zwanenberg de Lupack fabriek in Raalte over. Producten die hier geproduceerd worden, zijn o.a. soepballetjes, luncheon meat, gehaktballen, cocktailworstjes, Gelderse rookworst, bockworst en boterhamworst. Lupack is een A-merk dat verkrijgbaar is bij zowel supermarkten als groothandels.

Plumrose

Plumrose is één van de meest gewaardeerde vleesconservenmerken in Australië. Plumrose staat voor zekerheid, traditie en uitstekende kwaliteit en smaak. Bezoek de website: www.plumrose.com.au.

Zwan

Sinds 1875 is Zwan een internationaal een begrip in kwaliteitsvleesconserven. Zwan hotdogs, luncheon meats en halal producten worden geëxporteerd naar meer dan honderd landen en wereldwijd gewaardeerd vanwege goede kwaliteit en uitstekende smaak. Lees meer over Zwan op de website: www.myzwan.com.

Droge humor van Huls