Werken bij Zwanenberg

Ontdek de vele mogelijkheden

Vind jij het leuk om met je handen te werken? Ben je een technische alleskunner? Een commerciële kei? Of hecht jij juist veel waarde aan het waarborgen van kwaliteit? Vanwege de grootte van ons bedrijf is er altijd wel een vacature die bij je past. Ben jij bovendien een harde werker en durf jij je verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Onze kernwaarden zijn:

  • Respect & Integriteit
  • Prestatie gedreven, doelen in resultaten vertalen
  • Innovatief
  • Teamgericht werken

Werken in de productie

Zwanenberg beschikt over vier productielocaties in Nederland. Onze productiemedewerkers, ploegleiders en planners zijn hier verantwoordelijk voor een efficiënt werkproces en zorgen ervoor dat de voortgang van het productieproces bewaakt wordt.

Hygiëne is van groot belang in onze fabrieken. Iedereen heeft zijn eigen werkschoenen en krijgt dagelijks schone werkkleding inclusief oordopjes en een haar- en/of baardnetje. Het dragen van sieraden en nagellak zijn hier niet toegestaan. In een kluisje kun je jouw kleding, schoenen en/of sieraden veilig opbergen.

Er wordt gewerkt in 2 of 3 ploegen en in Almelo en Raalte zijn de fabrieken in het weekend gesloten. Pauzes zijn goed geregeld en in het bedrijfsrestaurant geniet je uiteraard met je collega’s van onze heerlijke producten!

Kom jij werken in de productie?

Prettige werksfeer
Flexibele werktijden
Afwisseling van werkplek
Doorgroeimogelijkheden

Overige functies

Op iedere productielocatie bevindt zich een afdeling bedrijfsbureau, productontwikkeling, kwaliteitsbewaking en technische dienst. Sommige locaties beschikken ook over een afdeling huishoudelijke dienst. Deze afdelingen opereren zelfstandig en worden centraal aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor in Almelo.

Wil jij werken als storingsmonteur, engineer, inkoper, kwaliteitsmedewerker of commercieel medewerker binnendienst? Bekijk dan ons vacatureaanbod op de locatie bij jou in de buurt.

De sfeer op de werkvloer kenmerkt zich door korte lijnen, open communicatie en een ‘no-nonsense’ instelling. Dus geen ellenlange vergaderingen maar gewoon direct overleggen en doorpakken. We geven je graag de ruimte om je te ontwikkelen en bieden altijd een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent!

Spreekt dit je aan? Solliciteer dan nu.

Korte lijnen
Open communicatie
Veel ruimte voor ontwikkeling
No-nonsense werkwijze